De beste schooltassen voor de middelbare school (van 2024) - Bagageheld (2024)

Een schooltas voor de middelbare school moet stoer of hip zijn, maar natuurlijk ook praktisch. Deze tassen moeten ruimte bieden aan allerlei soorten schoolspullen. Zoals mappen en leerboeken, een agenda en een laptop of tablet. Dat betekent dat deze schooltassen ook voldoende vakken en opbergmogelijkheden moeten kunnen beschikken.

Naast praktisch en trendy moet een middelbare schooltas natuurlijk ook stevig zijn. Ze moeten een aantal jaren mee kunnen gaan. Het is dus ook belangrijk om een schooltas te kiezen van hoogwaardig materiaal. Wij hebben de beste tassen geselecteerd. Welke dat zijn lees je in deze top 8. Een handige lijst als je zoekt naar de beste schooltas voor de middelbare school.

Eastpak Out of Office

Bekijk deze rugzak bij bol.com › Bekijk deze rugzak bij Travelbags ›

Deze stijlvolle rugzak is de perfecte schooltas voor de middelbare school. De tas is namelijk gemaakt van stevig polyester en bevat veel opbergmogelijkheden. De voorzijde is voorzien van een extra vak met ritssluiting, voor schrijfgerei of een lunchpakket. Het hoofdvak is voorzien van een stevige ritssluiting.

Het compartiment bevat een gevoerd vak voor laptops van 13 inch. De ruimte is groot genoeg voor het meenemen van A4 documenten en mappen. Het hoofdvak heeft nog een extra ruimte met een rits. De tas is voorzien van een handvat en gewatteerde en verstelbare schouderbanden met anti-slip.

Afmetingen: 44 x 29,5 x 22 cm
Inhoud: 27 liter
Aantal vakken: 3
Sluiting: Ritssluiting
Materiaal: Polyester
Prijs: ± € 50,-

✅ Gewatteerde verstelbare schouderriemen
✅ 13 inch laptopvak
✅ Gewatteerd rugpaneel
✅ Meer dan 450 positieve reviews

Dakine Campus L Rugzak

Bekijk deze rugzak bij bol.com › Bekijk deze rugzak bij Travelbags ›

Deze grote schooltas is heel geschikt om mee te nemen naar de middelbare school. De rugzak is namelijk voorzien van veel vakken. De voorzijde is voorzien van een groot geïsoleerd koelvak voor drankjes of lunch. Dit vak heeft tevens een kleiner ritsvakje voor accessoires. Zoals je telefoon, earbuds, fietssleutel, portemonnee of andere spulletjes. Je telefoon of zonnebril kun je ook opbergen in het gevoerde vakje op de bovenzijde.

Deze Dakine middelbare school rugzak heeft 2 steekvakken aan de zijkanten en een hoofdvak met ritssluiting. Deze is voorzien van steekvakken, een klein ritsvak en een 15 inch laptopvak. Het rugpaneel is gevoerd. De schouderriemen zijn verstelbaar en voorzien van een borstriem.

Afmetingen: 52 x 33 x 19 cm
Inhoud: 33 liter
Aantal vakken: 6
Sluiting: Ritssluiting
Materiaal: Polyester
Prijs: ± € 60,-

✅ Geïsoleerd koelvak met ritssluiting
✅ S-curved rugpaneel
✅ Gevoerd zonnebrilvak
✅ 15 inch laptopvak

Thule Lithos Backpack 16L

Bekijk deze rugzak bij bol.com › Bekijk deze rugzak bij Coolblue ›

Deze trendy schooltas voor de middelbare school is erg ruim en praktisch. Deze rugzak van Thule heeft een verstelbare klepsluiting en een hoofdvak met zowel een 10 inch tabletvak als een laptopvak voor apparaten tot 14 inch. De binnenzijde heeft een extra steekvak. Kleine accessoires berg je op in het ritsvak of het insteekvak aan de zijkant van de tas.

Het rugpaneel is zacht gevoerd en voorzien van een extra verborgen vak met een ritssluiting. De schouderbanden zijn verstelbaar en oprolbaar. Fiets je in het donker naar school? De Thule Lithos heeft tevens een geïntegreerde lus voor het bevestigen van een fietslampje. De rugzak is verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren.

Afmetingen: 28 x 40 x 20 cm
Inhoud: 16 liter
Aantal vakken: 5
Sluiting: Gespsluiting
Materiaal: Polyester
Prijs: ± € 60,-

✅ Populair en vaak verkocht
✅ Laptop & tabletvak
✅ Easy access dankzij de gesp-sluiting
✅ Gevoerd achterpaneel en schouderriemen

Travelite Kick Off

Bekijk deze rugzak bij Travelbags › Bekijk deze rugzak bij bol.com ›

Met deze rugzak neem je alles met je mee wat je nodig hebt op de middelbare school. De tas heeft 2 ritsvakken op de voorzijde. Bijvoorbeeld voor kleine accessoires of je telefoon. Drinkflessen bewaar je in de steekvakken aan de zijkant van de rugzak. De schouderriemen dragen prettig en zijn ruim verstelbaar.

Het hoofdcompartiment van deze middelbare schooltas met handvat is voorzien van een dubbele ritssluiting. Dit vak heeft een ruimte voor mappen en boeken, maar ook 2 ritsvakken voor opladers of andere benodigdheden en een sleutelhanger. Waardevolle spullen berg je op in het ritsvak in het rugpaneel.

Afmetingen: 40 x 31 x 14 cm
Inhoud: 17 liter
Aantal vakken: 2
Sluiting: Ritssluiting
Materiaal: Polyester
Prijs: ± € 30,-

Verborgen ritsvak in rugpaneel
2 steekvakken aan de zijkant
Sleutelhanger in het hoofdvak

TRVLMORE Rugzak Slim Fit

Bekijk deze rugzak bij bol.com ›

Deze schooltas voor de middelbare school heeft een compact formaat, maar biedt bijzonder veel opbergruimte en vakken. De voorzijde is voorzien van een kleiner vakje met rits én een groter vak met een organizer paneel en diverse steekvakken voor accessoires en pennen. Een fles water neem je makkelijk met je mee in het grote steekvak aan de zijkant. Je telefoon opladen doe je gemakkelijk via de USB-poort.

Het hoofdvak heeft een gevoerd 15 inch vak voor een laptop of tablet. Daarnaast blijft er ruimte genoeg over voor schoolboeken en andere spullen. De tas is douane vriendelijk dus je neemt de rugzak ook mee op vakantie. Deze middelbare schooltas gaat lang mee en is gemaakt van scheurbestendig materiaal.

Afmetingen: 45.7 x 31 x 14 cm
Inhoud: 25 liter
Aantal vakken: 12
Sluiting: Ritssluiting
Materiaal: Scheurbestendig polyester
Prijs: ± € 45,-

Meer dan 12 opbergvakken
Douane vriendelijk
Ingebouwde USB-poort

The North Face Fall Line

Bekijk deze rugzak bij Travelbags › Bekijk deze rugzak bij bol.com ›

Wil je een stoere maar praktische schooltas voor de middelbare school? Dan is deze tas van The North Face alles wat je nodig hebt. De tas is voorzien van een klein ritsvak op de voorzijde, een handvat en een zijvak voor het meenemen van een waterflesje of sportdrank. Het ruime hoofdvak van deze schooltas open je met een stevige rits op de bovenzijde.

Daar kun je gebruikmaken van diverse steekvakken. Bijvoorbeeld voor je telefoon, pennen of agenda. Ook bevat deze ruimte een 15 inch laptopvak. Boeken of A4 mappen meenemen in je middelbare schooltas kan ook. De tas blijft lekker compact van formaat als je gebruikmaakt van de compressieriemen. Het rugpaneel en de verstelbare schouderbanden zijn zacht gevoerd.

Afmetingen: 49 x 27 x 21 cm
Inhoud: 28 liter
Aantal vakken: 3
Sluiting: Ritssluiting
Materiaal: Gerecycled polyester
Prijs: ± € 110,-

Gevoerd laptopvak 15 inch
Compressieriemen
Gevoerd rugpaneel

Herschel Supply Co. Little America

Bekijk deze rugzak bij bol.com › Bekijk deze rugzak bij Travelbags ›

Met deze schooltas ga je in stijl naar de middelbare school. De voorzijde is voorzien van een ruim vak met een rits en magneetsluiting. Hierin neem je kleine spullen mee. Handsfree muziek luisteren kan via het mediavak. Deze heeft een doorgang voor je koptelefoon. Het rugpand is ademend voor extra comfort.

Het hoofdvak heeft een magneet- en treksluiting. Deze is voorzien van een handige sleutelhanger, maar ook van een gevoerd vak voor 15 inch laptops of tablets. Ook grote boeken en mappen neem je eenvoudig mee in het ruime hoofdcompartiment. De schouderbanden zijn verstelbaar en zacht.

Afmetingen: 48 x 29 x 16 cm
Inhoud: 23,5 liter
Aantal vakken: 2
Sluiting: Magneet- en trekkoordsluiting
Materiaal: Polyester
Prijs: ± € 85,-

✅ Mediavak
✅ Laptopvak 15 inch
✅ Ademend rugpaneel

Kipling Seoul Rugzak

Bekijk deze rugzak bij bol.com › Bekijk deze rugzak bij Travelbags ›

Deze schooltas van Kipling is jouw beste vriend op de middelbare school. De trendy rugzak heeft een groot vak aan de voorzijde. Deze heeft een steekvak voor je telefoon en een pennenhouder. In het kleine ritsvakje kun je jouw telefoon of oordopjes veilig opbergen. Een flesje drinken voor onderweg? Die bewaar je in het elastische steekvak aan de zijkant.

Het hoofdvak is voorzien van een ritssluiting en een sleutelhanger met het bekende Kipling aapje. Binnenin vind je voldoende ruimte voor A4 documenten, schoolboeken en je agenda. Ook een 15 inch laptop of tablet neem je met je mee in het gevoerde laptopvak. Deze lichtgewicht middelbare schooltas is waterafstotend en heeft verstelbare en zachte schouderriemen.

Afmetingen: 44 x 35 x 21 cm
Inhoud: 27 liter
Aantal vakken: 6
Sluiting: Ritssluiting
Materiaal: Polyamide
Prijs: ± € 75,-

✅ Twee voorvakken met ritssluiting
✅ Laptopvak 15 inch
✅ Gevoerde schouderbanden
✅ Waterafstotend

De beste schooltassen voor de middelbare school (van 2024) - Bagageheld (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5565

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.