Klinisch Kraamverzorgende (2024)

Klinisch Kraamverzorgende (1)
  1. Home
  2. Vacatures
  3. Klinisch Kraamverzorgende

Bepaalde tijd

Parttime

Functiegroep 40

MBO 3

Solliciteren t/m 28-4-2024

Jouw nieuwe baan?

Denk jij op deze plek echt het verschil te kunnen maken? Als Isala en deze baan bij jou passen, zien we je reactie heel graag tegemoet!

Solliciteer direct

Solliciteren t/m 28-4-2024

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over de functie, de afdeling of het aanbod? Bel gerust. Ik beantwoord je vragen graag.

AdaPot

06 57 04 80 96

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een kraamverzorgende die ons team voor 20 tot 24 uur per week wil komen versterken.

Als kraamverzorgende werk je samen met obstetrieverpleegkundigen, algemeen verpleegkundigen, klinisch verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en afdelingsassistenten. Samen hebben wij één gemeenschappelijke taak: de vrouw zo goed mogelijk door de bevalling krijgen en goede nazorg verlenen.

Aan het begin van je dienst weet je niet hoe je dag eruit gaat zien. Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit de verzorging en het begeleiden van kraamvrouwen en baby’s op laag- en middencomplex niveau. Maar het kan ook zijn dat je ingezet gaat worden als buddy van de O verpleegkundige en waarbij je samen de zorg verleent voor een aantal barenden.
Heb je ervaring als kraamverzorgende en spreekt de afwisseling en het werken in een groot ziekenhuis je aan? Lees dan snel verder!cht

Waar ga je werken?

Als kraamverzorgende ga je werken op de afdeling Verloskunde. Hier werken betekent dynamiek, verschillende patiëntengroepen en zorg mogen bieden op het meest bijzondere moment in iemands leven.

Jaarlijks bevallen zo’n 3700 vrouwen (poli)klinisch bij ons. Onze afdeling telt 35 kraamsuites, ruime kamers waar ook de partner kan blijven overnachten. Daarnaast hebben we nog een aantal kamers voor de verpleging van zwangere vrouwen.
In aantallen en omvang is Isala een groot ziekenhuis, maar dat merk je niet wanneer je bij ons op de afdeling werkt. Wij werken in units, je hebt een vast maatje met wie je samenwerkt en op de afdeling ervaar je vooral rust, terwijl het zelden echt rustig is.

Serviceassistenten en facilitair assistenten nemen veel werk uit handen van onze verpleegkundigen en kraamverzorgenden, zoals de maaltijdverzorging en het schoonmaken van de kamers. Hierdoor kun jij je meer richten op de zorg voor moeder en kind.

Wie ben je en wat breng je mee?

Wie ben je?

  • Je bent enthousiast, positief kritisch en helpt ons met het leveren van kwalitatief goede zorg.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor alle diensten.
  • Je durft vragen te stellen, bent leergierig en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat breng je mee?

  • Je bent in het bezit van het diploma kraamverzorgende en hebt ruime, recente ervaring opgedaan.
  • Je beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Je kunt door de diverse werkzaamheden snel schakelen en prioriteiten stellen

Wat bieden wij?

  • Een baan op een ontzettend hechte afdeling waar je dus samen komt te werken met meerdere disciplines. We zorgen ervoor dat je goed wordt ingewerkt, zodat je je snel thuis voelt.
  • Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract voor minimaal 20 en maximaal 24 uur per week. We hebben de intentie dit dienstverband na een jaar om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd als deze wens van beide kanten bestaat.
  • De Cao Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingeschaald in FWG 40 met een huidig maximumsalaris van €3658,00 bruto per maand per 1 juni bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), afhankelijk van ervaring. De pensioenregeling is aangesloten bij het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Wij besteden veel aandacht aan scholingen en trainen jaarlijks de vaardigheden die je nodig hebt in een acute situatie.
  • Isala biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo hebben we een actieve personeelsvereniging en een eigen Centrum voor Loopbaan en Mobiliteit. En omdat we gezond en met plezier werken belangrijk vinden, hebben we Isala breed het programma ‘Sterk & Fit’met allerlei trainingen en workshops om (zowel mentaal als fysiek) fit te blijven en je werk met plezier te doen.

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen neem dan gerust contact op met Ada Pot, operationeel leidinggevende, telefoonnummer 06 57 04 80 96 (van ma t/m do tussen 11:00 en 17:00 uur).

Door ons Instagram account - verloskunde.isala - te volgen, zie je ook meer van onze enthousiaste en professionele afdeling.

Solliciteren kan uitsluitend via de sollicitatiebutton.

Vacatures die hierop lijken

Intensive Care Neonatologie verpleegkundige Functiegroep: Verpleging en verzorging Aantal uur: Parttime Solliciteren t/m 25-04-2024 Medium Care verpleegkundige in opleiding Functiegroep: Verpleging en verzorging Aantal uur: Parttime | Fulltime Solliciteren t/m 10-05-2024 Intensive Care verpleegkundige in opleiding Functiegroep: Verpleging en verzorging Aantal uur: Parttime | Fulltime Solliciteren t/m 10-05-2024

Ontdek de aantrekkingskracht van Isala

Werken in Isala is niet zomaar werken. We geven de beste medische zorg, maar we willen er ook voor mensen zijn. Met aandacht en medeleven. Daarom zoeken we collega’s die veel te ‘geven’ hebben en hun expertise, ervaringen, hoofd en hart meebrengen.

Werken in Isala is niet zomaar werken. We geven de beste medische zorg, maar we willen er ook voor mensen zijn. Met aandacht en medeleven. Daarom zoeken we collega’s die veel te ‘geven’ hebben en hun expertise, ervaringen, hoofd en hart meebrengen.

  • ‘In de klinische farmacie zit je ook bij patiënten aan bed’ Stephanie Nauta, apothekersassistent
  • ‘Er zit gigantisch potentieel in ons Hartcentrum’ Robert Riezebos, cardioloog en vakgroepvoorzitter
  • ‘Je bouwt een band met de kinderen op’ Romée Slot, kinderverpleegkundige
  • Wij zijn Isala Wij zijn één van de meest vooruitstrevende ziekenhuizen. Wij bieden onze patiënten basiszorg en topklinische zorg. Dit doen we in onze ziekenhuizen in Zwolle en Meppel, poliklinieken in Kampen, Heerde en Steenwijk en via connected care ook steeds vaker bij onze patiënten thuis. Lees verder
Klinisch Kraamverzorgende (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Emmett Berge

Last Updated:

Views: 5685

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Emmett Berge

Birthday: 1993-06-17

Address: 787 Elvis Divide, Port Brice, OH 24507-6802

Phone: +9779049645255

Job: Senior Healthcare Specialist

Hobby: Cycling, Model building, Kitesurfing, Origami, Lapidary, Dance, Basketball

Introduction: My name is Sen. Emmett Berge, I am a funny, vast, charming, courageous, enthusiastic, jolly, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.